Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g onions, cut in halves
- 400 g lamb shoulder meat, preferably bone in (see tip), cut in pieces (4 cm x 4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp ground pepper
- 40 g olive oil
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 1.5 cm)
- 250 g turnips, cut in 6 or 8 pieces (depending on size)
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 900 g water
- 300 g chicken breast fillets, cut in fine strips (approx. 2 cm long)
- 6 beef or mutton spicy sausages (e.g. merguez) (opzionale)
- 400 g courgettes, unpeeled, cut in slices (approx. 1.5 cm)
- 350 g couscous, medium grain
- 70 g raisins
- 350 g chickpeas, canned, drained
-
1 - 2
tsp harissa paste
o 1 - 2 tsp chilli paste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3753 kJ / 900 kcal
- Proteine
- 51 g
- Carboidrati
- 70 g
- Grassi
- 43 g
- Fibre
- 11.7 g
Ricette alternative
Versatile smooth soup
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Vegetable - Potato and Meat Purée
35 min
Chocolate cake
45 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Nessuna valutazione
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1h 20min
Rustic bread
2 Std.
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1h 5min
Chicken tagine with honey and prunes
40min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min