Creamy Mushroom Truffle Soup
TM6 TM5

Creamy Mushroom Truffle Soup

4.6 (33 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g chestnut mushrooms, quartered
  • 250 g fresh button mushrooms, halved
  • 2 garlic cloves
  • 120 g onions, quartered
  • 15 g olive oil
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 mushroom stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled
  • 250 g boiling water
  • 2 tsp cornflour, mixed with 2 tsp water
  • 200 g soya milk, unsweetened
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp truffle oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
433.6 kJ / 103.6 kcal
Proteine
5.4 g
Carboidrati
11.6 g
Grassi
4.9 g
Grassi saturi
0.6 g
Fibre
1.8 g
Sodio
316.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative