Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 450 g boneless stewing lamb, diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)
- 30 g olive oil
- 200 g onions, sliced (1 cm)
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
o 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 15 g unsalted butter, diced
- 440 g Guinness®
- 400 g water
- 30 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)
- 1 bay leaf
- 200 g celery, cut in pieces (3 cm)
- fresh parsley leaves, roughly chopped for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2348.8 kJ / 561.4 kcal
- Proteine
- 22.8 g
- Carboidrati
- 31.1 g
- Grassi
- 35.3 g
- Grassi saturi
- 13.5 g
- Fibre
- 4.6 g
- Sodio
- 756.6 mg
Ricette alternative
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Lamb Meatballs
45min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 godz. 10 min
Leek and Potato Soup
1h
Monkfish and prawn soup
1h
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min