Dispositivi & Accessori
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
Prep. 5min
Totale 5min
460 g
Ingredienti
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
roasted red peppers, preserved drained280 g
-
fresh parsley cut in pieces25 - 30 g
-
cashew nuts unsalted80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 460 g
Sodio
1666 mg
Proteine
36.3 g
Calorie
4204 kJ /
1004.8 kcal
Grassi
78.8 g
Fibre
9.2 g
Grassi saturi
18.6 g
Carboidrati
45.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Irish Soda Bread
45min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM5)
15min
Pea and Mint Soup
20min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24h
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45min
Red Pepper and Tomato Soup
30min
Curried Parsnip Soup
30min