Dispositivi & Accessori
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
Prep. 35min
Totale 1h 5min
3 portions
Ingredienti
-
mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
onions cut in halves50 g
-
ripe tomatoes (Ø 5-6 cm) (see tip)1300 g
-
fresh mushrooms (e.g. button, oyster)100 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
1 tsp dried mintfresh mint10 - 12 leaves
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish4 - 5 sprigs
-
white long-grain rice75 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
11 g
Calorie
1644 kJ /
392 kcal
Grassi
22 g
Fibre
9.2 g
Carboidrati
33 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Fabulous Flavour on Every Level
72 ricette
Svizzera
Svizzera
Potrebbe anche interessarti...
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Sicilian Prawn Salad
40min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Paella with kidney beans
55min
Vegetable-topped bread
40min
Cabbage soup
50min
Eggplant with burghul
55min
Tomato rice
30min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Tofu stew
30min
Chickpea soup with spinach
40min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h