Dispositivi & Accessori
Plum brioche buns
Prep. 20min
Totale 2h 30min
16 pieces
Ingredienti
Crumble
-
baker's flour50 g
-
white sugar50 g
-
unsalted butter40 g
Brioche
-
milk250 g
-
white sugar100 g
-
dried instant yeast10 g
-
baker's flour plus extra to dust520 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs separated2
-
unsalted butter cut into pieces, softened80 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)300 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
27.6 mg
Proteine
6.2 g
Calorie
1048.2 kJ /
250.5 kcal
Grassi
8 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
4.5 g
Carboidrati
38.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Mango Cheesecakes
Nessuna valutazione
Focaccia
3h
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13h 10min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Quick strawberry dessert
5min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Melting moments with lemon cream
45min
Chocolate Chip and Walnut Cookies
45min