French Onion Soup
TM6 TM5

French Onion Soup

4.1 (143 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 oz Gruyère cheese, cut into pieces
  • 18 oz yellow onions, halved
  • 1 oz olive oil
  • 1 oz unsalted butter
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
  • 2 tsp all-purpose flour
  • 32 oz water
  • 1 stock cube, chicken or beef
    o 1 heaping tsp homemade stock paste, chicken or beef
  • 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
959.8 kJ / 229.4 kcal
Proteine
7.6 g
Carboidrati
19.7 g
Grassi
13.7 g
Grassi saturi
5.9 g
Fibre
2 g
Sodio
427.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative