Dispositivi & Accessori
Frangipane and apricot muffins
Prep. 5min
Totale 35min
6 pieces
Ingredienti
-
dried apricots80 g
Frangipane
-
blanched almonds50 g
-
caster sugar40 g
-
unsalted butter50 g
-
plain flour15 g
-
baking powder¼ tsp
-
natural almond extract⅛ tsp
-
egg1
-
sea salt2 pinches
Muffin mixture
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt200 g
-
egg1
-
vanilla bean extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
slivered almonds plus extra 1 tbsp to decorate30 g
-
icing sugar to dust
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
708.8 mg
Proteine
13.5 g
Calorie
2863.1 kJ /
684.3 kcal
Grassi
35.6 g
Fibre
4.1 g
Grassi saturi
17.4 g
Carboidrati
80.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cafe-style muffins
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Macadamia chocolate cookies
45min
Peach and custard cream muffins
50min
Bannofee Muffin
45min
Easy citrus pie
1h
Banana bread
1h 40min
Traditional Apple pie
1h 30min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Apple and whole banana loaf
1h 10min
Best lemon drizzle cake
35min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Best ever carrot cake
1h 35min
Better banana cake
45min