Dispositivi & Accessori
Inktvis "à Lagareiro"
Prep. 15min
Totale 1h 30min
6 portie
Ingredienti
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
6994.2 mg
Proteine
37.8 g
Calorie
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Grassi
36.1 g
Fibre
5.4 g
Grassi saturi
5.1 g
Carboidrati
38.2 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Nessuna valutazione
Geode cake
Nessuna valutazione
Fatayer met kaas en munt
2h
Scandinavische brunch
Nessuna valutazione
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nessuna valutazione
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nessuna valutazione
Lams- en Quinoastoofpot
Nessuna valutazione
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min
Quiche met Ricotta en Paprika
Nessuna valutazione
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nessuna valutazione
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min