Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Proteine
- 21.5 g
- Carboidrati
- 7.7 g
- Grassi
- 23.3 g
- Grassi saturi
- 10.8 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodio
- 864.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Mushroom sauce
20 min
Hearty seafood chowder
45 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1j 10 menit
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Salmon and fennel risotto
30min
Hearty seafood chowder
1h
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min
Cream of mushroom soup
20 min