Geräte & Zubehör
Adobo beef
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
chipotle chillies dried, stems removed (see Tips)20 g
-
ancho chillies dried, stems removed (see Tips)20 g
-
mulato chillies dried, stems removed (see Tips)20 g
-
ground cumin1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
dried oregano1 pinch
-
whole cloves2
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves60 g
-
fresh tomatoes cut into halves500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
water300 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)1000 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
511.4 mg
Protein
49.3 g
Kalorien
2392.3 kJ /
569.6 kcal
Fett
39 g
Ballaststoff
3.7 g
Gesättigte Fettsäuren
13.9 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Mexico
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken San Fernando
55 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chicken and cashews
55 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35 Min
Chicken pad thai
55 Min
Mexican chicken stew
40 Min
Coconut lamb curry
2 Std.
Tomato basil chicken stew
35 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Aromatic chicken pilaf
1 Std. 20 Min