Layered chocolate cappuccino cups
TM6 TM5 TM31

Layered chocolate cappuccino cups

4.8 (5 Bewertungen)

Zutaten

Ice cream

  • 100 g dark chocolate, broken into pieces
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 300 g full cream milk
  • 3 egg yolks
  • 80 g white sugar
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 2 tbsp Kahlua® (optional)

Chocolate custard

  • 500 g cold water
  • 2 titanium strength gelatine leaves
  • 100 g dark chocolate, broken into pieces
  • 500 g pouring (whipping) cream
  • 3 tsp instant granulated coffee
  • 1 tsp white sugar
  • 4 egg yolks

Crumble

  • 80 g white chocolate, broken into pieces
  • 20 g unsalted butter
  • 20 g caster sugar
  • 20 g flaked almonds
  • 1 tbsp plain flour
  • 1 tbsp cocoa powder
  • 1 pinch salt

Chocolate sauce

  • 100 g dark chocolate, broken into pieces
  • 100 g pouring (whipping) cream

Assembly

  • 400 g skim milk (see Tips)
  • cocoa powder, for dusting

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
3392.5 kJ / 807.8 kcal
Protein
15.4 g
Kohlenhydrate
51.3 g
Fett
61.8 g
Gesättigte Fettsäuren
41 g
Ballaststoff
1.7 g
Natrium
131.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte