Geräte & Zubehör
Pudla with Spinach and Paneer
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
6 pieces
Zutaten
Pudla
-
fresh coriander leaves5 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
water250 g
-
chickpea flour200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
Filling
-
vegetable oil plus 2 tsp for frying30 g
-
cumin seeds½ tsp
-
onions quartered50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
garlic clove1
-
paneer cheese cut in pieces150 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
single cream150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
14.4 g
Kalorien
987 kJ /
236 kcal
Fett
17.7 g
Kohlenhydrate
4.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
A Taste of India
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Coconut Dhal
20 Min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Palak Paneer
45 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Paneer Makhani
1 Std.
Rajma (kidney bean curry)
45 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Chana Masala
45 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min