Geräte & Zubehör
Hazelnut meringue roulade
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
hazelnuts roasted and skins removed100 g
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
canned mandarin segments drained310 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
62.1 mg
Protein
7.5 g
Kalorien
2090.3 kJ /
497.7 kcal
Fett
32.5 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
14.6 g
Kohlenhydrate
45.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Crème brûlée
7 Std.
Hollandaise sauce
15 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Profiteroles
2 Std.
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 Std.
Brandy cream
15 Min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min
Pavlova
6 Std.