Geräte & Zubehör
Duck and cherry salad
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Herb dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil40 g
-
white wine vinegar2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
canned Morello cherries pitted200 g
Duck breasts
-
duck breasts, skin on (approx. 800 g)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Tarragon cream sauce
-
egg yolks3
-
caster sugar50 g
-
tarragon vinegar (see Tips)30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream120 g
Assembly
-
lettuce leaves of choice, leaves separated1 bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
217.9 mg
Protein
29.9 g
Kalorien
5155.8 kJ /
1227.5 kcal
Fett
99.2 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
32.4 g
Kohlenhydrate
23.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Spiced garlic prawns and calamari
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Steamed coconut custards
45 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Peach Bellini
5 Min
Orange liqueur zabaglione
15 Min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 Min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Prawn and saffron risotto
30 Min