Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Coq au vin blanc
- 4 chicken Marylands, jointed, trimmed and skin on
- 12 eschalots, peeled
- 200 g shortcut bacon rashers, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 1 tsp salt
- freshly ground pepper, to season
- 200 g white wine
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 20 g salted butter
Polenta madeleines
- 20 g salted butter, plus extra for greasing
- 12 fresh sage leaves
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 70 g fine polenta (see Tips)
- 2 tbsp gluten free flour mix (see Tips)
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 egg
- 120 g buttermilk
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4016.3 kJ / 956.3 kcal
- Protein
- 74.1 g
- Kohlenhydrate
- 16.6 g
- Fett
- 65.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 24.8 g
- Ballaststoff
- 3.9 g
- Natrium
- 2088 mg
Alternative Rezepte
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Hearty seafood chowder
1h
Pork fillet with mustard
35min
Pears in red wine
3h 20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Eggplant rotolo
1h 40 min
Baked salmon cheesecake
26h 35 min
Chicken cacciatore
50min
Beef and pepper ragu
2h 15 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 Min
Hungarian goulash
1h 30 min