Geräte & Zubehör
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
6 portions
Zutaten
-
sumac to taste1 - 2 tbsp
-
dried oregano1 tbsp
-
salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning1 tsp
-
water1600 g
-
carrot cut into pieces1
-
brown onion cut into quarters1
-
celery stalks cut into pieces3
-
garlic cloves roughly chopped3
-
beef roast trimmed (see Tip)1200 - 1300 g
-
new baby potatoes washed1000 g
-
oil plus extra to taste1 - 2 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped1 - 2 sprigs
-
pitted black olives roughly chopped2 - 3 tbsp
-
mixed leafy greens of choice to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1265.4 mg
Protein
52.9 g
Kalorien
1998.1 kJ /
475.7 kcal
Fett
17.2 g
Ballaststoff
5.3 g
Gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
24.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Beef stroganoff
35 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 Std. 25 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 Std. 15 Min
Pork, apricot & coconut wraps
50 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min