Geräte & Zubehör
Chickpea Soup with Spinach
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
fresh spinach leaves roughly chopped as necessary300 g
-
dried chickpeas100 g
-
water800 g
-
onions cut in pieces (3 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
turnips (optional) cut in pieces (3 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
salt adjust to taste1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste
-
ground black pepper adjust to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4 g
Kalorien
408 kJ /
98 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
3.9 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook 2018
174 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Creamy Pepper Soup
20 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Moroccan Bean Soup
45 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Minestrone
45 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Red Lentil Soup
40 Min