Geräte & Zubehör
Vegan bean burger
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 pieces
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
garlic cloves2
-
onions cut into halves120 g
-
oat flakes50 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)265 g
-
½ - 1 tsp red chilli saucesambal oelek½ - 1 tsp
-
mustard2 tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
9 g
Kalorien
755 kJ /
180 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
8.1 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burger time
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Quick Falafel
30 Min
Vegan Green Pea Fritters
20 Min
Aloo Gobi
20 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 Std. 25 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Broccoli burgers with radish salsa
1 Std.
Lentil loaf
1 Std. 55 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegetable paella
40 Min
Vegan gravy
40 Min