Geräte & Zubehör
Chicken San Fernando
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
dried chipotle chillies stalks removed2 - 3
-
boiling water for soaking
-
roasted unsalted peanuts150 g
-
cumin seeds1 tsp
-
red peppercorns plus extra for garnishing8
-
whole cloves2
-
tomatoes cut into halves (see Tips)400 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
Chicken stock paste (see Tips)3 tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3-4 cm)1000 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
303 mg
Protein
37 g
Kalorien
1929.2 kJ /
459.3 kcal
Fett
7.2 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.2 g
Kohlenhydrate
6.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
3 cheers for chicken
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 Min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Chicken and cashews
55 Min
Butter chicken
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Aromatic chicken pilaf
1 Std. 20 Min