Geräte & Zubehör
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
-
potatoes peeled, diced (2 cm)450 g
-
celeriac diced (2 cm)450 g
-
water900 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
kale large stalks removed, leaves chopped200 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced30 g
-
olive oil10 g
-
onions quartered140 g
-
Stilton crumbled150 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)600 g
-
plain flour for dusting
-
medium egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
831 mg
Protein
13 g
Kalorien
2095 kJ /
503 kcal
Fett
32 g
Gesättigte Fettsäuren
16 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 Std. 20 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min
Moroccan Chickpea and Halloumi Pie
1 Std. 5 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.