Geräte & Zubehör
Reuben's Stew
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
4 portions
Zutaten
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
120 g beetroot, rawcooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (optional) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2.8 g
Kalorien
505 kJ /
121 kcal
Fett
8.3 g
Kohlenhydrate
8.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Raw
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Spring Vegetable Soup
35 Min
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min