Geräte & Zubehör
Reuben's Stew
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
4 portions
Zutaten
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
120 g beetroot, rawcooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (optional) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2.8 g
Kalorien
505 kJ /
121 kcal
Fett
8.3 g
Kohlenhydrate
8.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Raw
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Vegetable Stroganoff
30 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 Min
Veggie 'Burritos'
20 Min
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1 Std. 45 Min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Vegan Parmesan
15 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Vegan bean burger
1 Std. 20 Min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.