Geräte & Zubehör
Lentil Moussaka
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
red split lentils200 g
-
water500 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
aubergines400 g
-
olive oil50 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves3
-
pepper green or red, cut in pieces (approx. 150 g)1
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine120 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing40 g
-
milk500 g
-
plain flour40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
1917 kJ /
458 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
7.3 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Vegetable Stroganoff
30 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Chickpea Gratin
1 Std.
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Veggie Wellington
2 Std.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min