Kompatible Versionen
Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Soup, steamed chicken and vegetable tagliatelle
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 1 - 2 carrots
- 1 courgette
- 400 g water, plus extra for soup
- 2 tsp salt
- 450 g mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
oder 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) -
20
g butter (optional)
oder 1 Tbsp cream (optional)
Sauce
-
50
g crème fraîche
oder 50 g cream, min. 30% fat - 1 Tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portions
- Kalorien
- 1973 kJ / 473 kcal
- Protein
- 34 g
- Kohlenhydrate
- 20 g
- Fett
- 29 g
- Ballaststoff
- 5 g
Alternative Rezepte
Chicken Étouffée
45min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Meat Stock Paste
45min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 Std. 30 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Sonja's Bread
3u. 10min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min