Kompatible Versionen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 600 g water
- 2 teentjes knoflook (ong. 5 g totaal)
- ¼ - ½ tl gemalen cayennepeper
- 50 g verse koriander
- 100 g verse babyspinazie
- 40 g olijfolie
- 1 tl zout
- 600 g witvisfilet (b.v. heilbot, schelvis, kabeljauw; 1 cm dik), ontveld, zonder graten
- 400 g aardappelen, nieuwe of vastkokende, in kleine stukken (1 cm)
- ¼ tl gemalen kurkuma
- 4 tl kikkererwtenbloem (ong. 15 g, zie tip)
- 1 tl suiker
- ½ tl vers gemalen peper, plus extra naar smaak
- 2 tl citroensap
- 200 g wortelen, in schijfjes (1 cm dik)
- 200 g broccoliroosjes, in stukken (3 cm)
- 250 g Griekse yoghurt
- verse koriander, plus extra als garnituur
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1830 kJ / 437 kcal
- Protein
- 36 g
- Kohlenhydrate
- 28 g
- Fett
- 18 g
- Ballaststoff
- 5.9 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Zalmsoufflé
1 Std.
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min