Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 22 g
- Fett
- 22 g
- Ballaststoff
- 1.7 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kip met amandelen
25 Min
Salade met kip en spelt
1 godz. 15 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min