Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1200 g water
- 70 g courgette, fijngesneden (0.5-1 cm)
- 80 g basmati rijst
- 4 tomaten (Ø min. 5-6 cm )
- 15 g extra vergine olijfolie
- 1 el balsamicoazijn
- 1 - 2 snuifjes fijn zout
- 20 g Parmezaanse kaas, in schilfers
- 60 g tonijn in olie (uit blik), goed uitgelekt
- 2 groene olijven, ontpit
- 1 smeltkaas plakje
- 4 - 5 verse basilicumbladeren, gewassen en gedroogd
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 820 kJ / 196 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Kohlenhydrate
- 20.1 g
- Fett
- 9.1 g
- Ballaststoff
- 2.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Keine Bewertungen
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Keine Bewertungen
Kleine aspergeflans
55min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Keine Bewertungen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Beef Wellington
10h 10 min
Boekweit met champignons
25 Min
Klassieke sabayon
15min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 godz. 30 min