Geräte & Zubehör
Tomatenmannetjes
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
water1200 g
-
courgette fijngesneden (0.5-1 cm)70 g
-
basmati rijst80 g
-
tomaten (Ø min. 5-6 cm )4
-
extra vergine olijfolie15 g
-
balsamicoazijn1 el
-
fijn zout1 - 2 snuifjes
-
20 g Emmental, in blokjes (1 cm)Parmezaanse kaas in schilfers20 g
-
tonijn in olie (uit blik) goed uitgelekt60 g
-
groene olijven, ontpit2
-
smeltkaas plakje1
-
verse basilicumbladeren gewassen en gedroogd4 - 5
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9.6 g
Kalorien
820 kJ /
196 kcal
Fett
9.1 g
Ballaststoff
2.4 g
Kohlenhydrate
20.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kinderen in de keuken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Charoset
15 Min
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1 Std.
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Asperge-watermeloen salade
40 Min
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen