Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Kohlenhydrate
- 40 g
- Fett
- 43.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 16.3 g
- Ballaststoff
- 13.2 g
- Natrium
- 1542.8 mg
Alternative Rezepte
Beef and coconut soup
30 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Tex-Mex chicken soup
40min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Adobo beef
1 godz. 10 min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Mexican chicken stew
40min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 godz.
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Curry laksa
45 min