Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Kohlenhydrate
- 40 g
- Fett
- 43.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 16.3 g
- Ballaststoff
- 13.2 g
- Natrium
- 1542.8 mg
Alternative Rezepte
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Tuscan bean soup
30min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Tex-Mex chicken soup
40 min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Hearty seven vegetable soup
30min
Cauliflower "fried" rice
45min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Mexican chicken stew
40 min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Adobo beef
1h 10min