Geräte & Zubehör
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
900 g
Zutaten
-
blanched almonds100 g
-
celery stalks cut in 3 pieces100 g
-
red onions quartered80 g
-
fresh dill leaves5 g
-
cooked chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
ripe avocado cut in pieces (3 cm)1
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
-
nutritional yeast flakes1 Tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
cayenne pepper2 pinches
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 40 g
Natrium
95.6 mg
Protein
6.1 g
Kalorien
538.1 kJ /
128.6 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
16.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Vegan Burger
5 Std.
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min