Geräte & Zubehör
Champagne en bessen trifle
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 40 Min
16 glazen
Zutaten
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
95.5 mg
Protein
3.3 g
Kalorien
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Fett
14.8 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Warme chocolademelk op een stokje
1 Std. 20 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min