Geräte & Zubehör
Feijoa bakewell tart
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
8 portions
Zutaten
Sweet shortcrust pastry
-
white sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
egg yolk1
-
salt1 pinch
Filling
-
blanched almonds120 g
-
feijoas (approx. 3-4 feijoas), peeled and cut into quarters (see Tips)300 g
-
unsalted butter softened120 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder½ tsp
-
natural almond extract¼ tsp
-
salt1 pinch
-
egg1
-
flaked almonds1 - 2 tbsp
-
icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
74.3 mg
Protein
8.3 g
Kalorien
2090.7 kJ /
497.8 kcal
Fett
34.3 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
15.8 g
Kohlenhydrate
39.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Feijoas
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Christmas Berry Trifle
4 Std.
Delicious lemon pudding
55 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1 Std. 45 Min
Viennese whirl mince pies
1 Std. 40 Min
Maple Cream Custard
20 Min
Brioche fruit tarts
4 Std.
Gluten free fruit mince pies
1 Std. 15 Min
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Shortbread
1 Std.
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min