Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Prawns
- 250 g water
- 24 medium raw prawns, peeled, tails intact, deveined
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- freshly squeezed lemon juice, to drizzle
Gin-pickled cucumber
- 2 Lebanese cucumbers, cut into ribbons, flesh only, discard seeds and core
- 50 g sugar
- 100 g white wine vinegar
- 60 g gin of choice (see Tips)
- 5 juniper berries, lightly crushed
Gin dressing
- 300 g grapeseed oil
- 2 eggs
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 50 g gin of choice
- 1 tbsp tomato sauce
- 2 tsp Worcestershire sauce (see Tips)
- 2 pinches paprika, plus extra to serve
- 1 - 2 tbsp lemon juice, to taste, plus extra wedges to serve
- 3 dashes Tabasco® sauce
- 1 cos lettuce, whole leaves or finely shredded for glasses
- 1 avocado, sliced
- fresh chives, chopped to garnish
- micro herbs, to serve (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2633.2 kJ / 627 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Kohlenhydrate
- 11.4 g
- Fett
- 55.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.8 g
- Ballaststoff
- 3.9 g
- Natrium
- 663.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Garlic prawns
25 min
Hearty seafood chowder
45 min
Chicken and port pâté
1h 30min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Scallops with pea purée
25 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Smoked trout pâté
3h 15min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Smoked salmon mousse
5 min