Geräte & Zubehör
Seafood Pozole
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
onions quartered300 g
-
red radishes cut in pieces150 g
-
cos lettuce cut in pieces150 g
-
water2300 g
-
ancho chilli deseeded1
-
guajillo chillies, fresh deseeded4
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
raw prawns, unpeeled medium150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns½ tsp
-
tinned sweetcorn drained350 g
-
fine sea salt3 tsp
-
whole squid cut in bite-sized pieces250 g
-
octopus cooked, cut in pieces (3 cm)120 g
-
white fish fillets diced (2 cm)200 g
-
fresh oregano leaves, for garnishing4 Tbsp
-
lemons cut in wedges, for serving6
-
bread toasted, for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
25 g
Kalorien
1104 kJ /
263 kcal
Fett
8 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tasty mexican dinners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Keine Bewertungen
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Sunrise Smoothie
10 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Guacamole
5 Min
Pepper vinaigrette
5 Min
Antioxidant detox juice
15 Min
Shakshuka
50 Min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 Std. 15 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 Min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 Min