Geräte & Zubehör
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 35 Min
6 portions
Zutaten
Koftas
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
spring onions cut in pieces150 g
-
lamb shoulder minced900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pepper Sauce
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tinned whole peeled tomatoes in juice400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes sliced (2-3 mm)400 g
-
tomatoes sliced (2-3 mm)350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
29 g
Kalorien
2400 kJ /
576 kcal
Fett
42 g
Kohlenhydrate
22 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lebanese cuisine
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Napoli Potato Cake
1 Std. 30 Min
Stroganoff Strudel
1 Std. 40 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Salmon Soufflé
1 Std.
Coconut cake
1 Std. 20 Min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 Std.
Chicken with rice
1 Std.
Couscous with Chicken and Lamb
1 Std. 10 Min
Espresso 'Baked' Beans
35 Min
Chicken Pastilla
1 Std. 25 Min
Coconut Pie
1 Std. 35 Min
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2 Std.