Geräte & Zubehör
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
8 slices
Zutaten
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
14 g
Kalorien
1398 kJ /
333 kcal
Fett
12 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
HYGGE
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 Std. 40 Min
Beetroot Salad
10 Min
Buckwheat Porridge
25 Min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Borscht
50 Min
Tuna Tapenade
5 Min