Geräte & Zubehör
Risotto verde (TM7/TM6)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 piece
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve2 sprigs
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)100 g
-
frozen green peas thawed50 g
-
unsalted butter20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1170.9 mg
Protein
19.1 g
Kalorien
2319.6 kJ /
552.3 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
65 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stack up the savings
117 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Risotto verde
45 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 Min
Polenta
25 Min
Boston baked beans
30 Std. 45 Min
Mushroom risotto
30 Min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Parsnip and bean mash
25 Min