Geräte & Zubehör
Palak paneer
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fresh long green chillies deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves3
-
red onion (approx. 200 g), cut into quarters1
-
light olive oil60 g
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
ripe tomatoes (approx. 300 g), cut into quarters2
-
frozen spinach thawed and drained200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
water1300 g
-
white rice300 g
-
sea salt1 tsp
-
paneer cut into cubes (2 cm - see Tips)400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1146.2 mg
Protein
8.8 g
Kalorien
1958.3 kJ /
466.3 kcal
Fett
16.8 g
Ballaststoff
8.3 g
Gesättigte Fettsäuren
2.7 g
Kohlenhydrate
65.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Palak Paneer
45 Min
Rogani kumbh
45 Min
Tarka dal
30 Min
Palak paneer
1 Std. 15 Min
Dosa with spiced potato filling
17 Std. 40 Min
Amritsari dal
26 Std.
Paneer makhani
45 Min
Spiced paneer parcels
50 Min
Baingan ka bharta
1 Std. 20 Min
Paneer tikka
40 Min
Chhole (chickpea curry)
35 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min