Geräte & Zubehör
Summer tomato and gin pasta sauce
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
cherry tomatoes half left whole and half cut into halves200 - 250 g
-
gin of choice (see Tips)50 g
-
vine ripened tomatoes (see Tips)500 g
-
garlic cloves2
-
olive oil (see Tips)30 g
-
tomato paste30 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish (optional)1 sprig
-
ground black pepper2 pinches
-
cooked pasta of choice
-
fresh mozzarella buffalo, to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
611.1 mg
Protein
1.8 g
Kalorien
470.3 kJ /
112 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
6.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ginspiration
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 Min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Kalguksu (chicken noodle soup)
1 Std. 15 Min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Smoky chipotle beans
30 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Pasta alla puttanesca
35 Min
One whole cauliflower
45 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min