Geräte & Zubehör
Sous-vide Teriyaki Salmon
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
95 mg
Protein
33 g
Kalorien
1650 kJ /
394 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous-vide with Blade Cover
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sautéed Shallots (250 g)
20 Min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 Std. 20 Min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min