Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Kohlenhydrate
- 58.8 g
- Fett
- 20.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5.9 g
- Ballaststoff
- 14.9 g
- Natrium
- 2528.8 mg
Alternative Rezepte
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Pulled pork with apple and fennel salad
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Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
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Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
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Creamy turkey stew (TM5)
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Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
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Guinness beef pies
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Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
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Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
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Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
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Lamb shanks with risoni and feta
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Pulled pork burger
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