Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 3008 kJ / 718 kcal
- Protein
- 26 g
- Kohlenhydrate
- 70 g
- Fett
- 36 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Bessenjamtaart
2h 35 min
Snelle regenboogsalade
10min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Pas d’évaluation
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Worst met erwtenrisotto
30 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 godz.
Zalm en venkel risotto
25min