Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (optional)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh salmon fillets, skin optional (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 1 leek, white part only, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat grains
-
100
g dry white wine
oder 100 g verjuice - 750 g water
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, woody ends removed and cut in half
- 100 g roasted, unsalted cashew nuts (optional)
- 30 g sunflower seeds
- 50 g goat's cheese, crumbled
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4171 kJ / 993 kcal
- Protein
- 63.7 g
- Kohlenhydrate
- 65.5 g
- Fett
- 51.9 g
- Ballaststoff
- 8.4 g
Alternative Rezepte
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Cod with citrus butter
50 min
Apple tart
1 Std.
Potato and Vegetable Purée
40 Min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 Std. 45 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Allergen-friendly Mushroom Risotto
1 Std. 20 Min
Green Goodness Soup
10 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15 min