Geräte & Zubehör
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
4 portions
Zutaten
Chapatis
-
chapati flour plus extra for dusting250 g
-
water170 g
-
vegetable oil plus extra for greasing10 g
Curry
-
rapeseed oil20 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
red chilli washed, halved, deseeded if desired (optional)1
-
cumin seeds2 tsp
-
curry powder to taste (see tip)1 - 3 tsp
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), washed, peeled, cut in pieces (3 cm, see tip)600 g
-
tomato purée60 g
-
water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)vegetable stock paste, homemade (see tip)1 tsp
-
fresh spinach leaves washed, cut in smaller pieces180 g
-
frozen peas defrosted100 g
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 160 g
Natrium
0.1 mg
Protein
6.3 g
Kalorien
912 kJ /
216 kcal
Fett
4.7 g
Ballaststoff
5.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.4 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Love at First Bite
60 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Coconut Dhal
20 Min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Lentil Curry (Dahl)
30 Min
Paneer Makhani
1 Std.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Chana Masala
45 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min