Geräte & Zubehör
Lentil and chorizo stew
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 45 Min
6 portions
Zutaten
-
dried green lentils350 g
-
water for soaking
-
red peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
green peppers cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
50 g onions, cut in pieces (3-4 cm)spring onions cut in pieces (3-4 cm)50 g
-
olive oil25 g
-
salt1 tsp
-
paprika1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
chorizo sliced50 g
-
dry-cured ham, diced50 g
-
water900 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
19 g
Kalorien
1132 kJ /
270 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
8 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of Spain
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 Min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 Std.
Chickpea soup with spinach
40 Min
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 Min
Samke harra
35 Min
Bean stew with meatballs
45 Min
Ratatouille
40 Min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 Std.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.