Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, ready-made, to taste (optional)
- 10 - 12 sprigs mixed fresh herbs, leaves only (e. g. parsley, dill, coriander)
- 400 g fresh salmon fillets, skinless, boneless (approx. 4 fillets)
- 1 - 2 pinches fine salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches freshly ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g green asparagus, trimmed (see tip)
- 160 g leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
-
300
g buckwheat grains
oder 300 g white jasmine rice - 100 g dry white wine
- 750 g water
-
2
tbsp vegetable stock paste, homemade
oder 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
-
30
g pumpkin seeds
oder 30 g sunflower seeds - 100 g cashew nuts, roasted, unsalted (optional)
- 50 g goat's cheese, crumbled (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4171 kJ / 993 kcal
- Protein
- 63.7 g
- Kohlenhydrate
- 65.5 g
- Fett
- 51.9 g
- Ballaststoff
- 8.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Sicilian prawn salad
40min
Chickpea and carrot dip
15 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Stuffed vegetables
1h 20min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Chicken with red peppers
1h 5min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Crunchy Granola
Keine Bewertungen
Minestrone
45 Min
Borscht
50min
Noodle soup
35min