Geräte & Zubehör
Kedgeree
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
large onion cut into halves1
-
curry powder (see Tips)1 tbsp
-
ground turmeric½ tsp
-
salted butter50 g
-
water1000 g
-
long grain white rice300 g
-
dried bay leaf1
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
eggs4
-
potato cut into small cubes (1 cm)1
-
smoked haddock or other smoked fish (see Tips)400 - 500 g
-
lemon wedges, to serve
-
ground black pepper to taste
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
987.2 mg
Protein
27.3 g
Kalorien
1717.9 kJ /
410.6 kcal
Fett
10.8 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
49.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Chilli with rice
50 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 Std. 30 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Kedgeree
45 Min
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min