Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Fish pie filling
- 30 g olive oil
- 500 g boneless white fish fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g smoked salmon, cut into strips (6 x 2 cm)
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 leek (approx. 110 g), trimmed and cut into pieces
- 120 g bacon, cut into pieces
Velouté sauce
- 3 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g unsalted butter
- 30 g plain flour
- 130 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 70 g sour cream or pouring (whipping) cream
Mashed potato
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1000 g floury potatoes (e.g. Red Pontiac, Royal Blue), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 250 g full cream milk
- butter, for shaving
- 1 - 2 pinches ground nutmeg (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2097 kJ / 499 kcal
- Protein
- 34 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 26 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.7 g
- Ballaststoff
- 4.5 g
- Natrium
- 1327.5 mg
Alternative Rezepte
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Hearty seafood chowder
45min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Salmon en croute
50 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Kedgeree
45min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Seafood and corn chowder
40 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Fish pie
1 Std. 15 Min