Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Fish pie filling
- 30 g olive oil
- 500 g boneless white fish fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 120 g smoked salmon, cut into strips (6 x 2 cm)
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 leek (approx. 110 g), trimmed and cut into pieces
- 120 g bacon, cut into pieces
Velouté sauce
- 3 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g unsalted butter
- 30 g plain flour
- 130 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 70 g sour cream or pouring (whipping) cream
Mashed potato
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1000 g floury potatoes (e.g. Red Pontiac, Royal Blue), peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 250 g full cream milk
- butter, for shaving
- 1 - 2 pinches ground nutmeg (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2097 kJ / 499 kcal
- Protein
- 34 g
- Kohlenhydrate
- 30 g
- Fett
- 26 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.7 g
- Ballaststoff
- 4.5 g
- Natrium
- 1327.5 mg
Alternative Rezepte
Kedgeree
45min
Fish pie
1h 15min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Beef and mushroom hot pot
2h
Hearty seafood chowder
45min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Rhubarb crumble
45min
Kedgeree
45min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Salmon en croute
50min