Geräte & Zubehör
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Yoghurtsaus
-
yoghurt, 3,5% V.G.400 g
-
limoensap15 g
-
honing10 g
-
gemalen kardemom½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 tl
Falafel
-
lente-ui in ringen (1 cm)110 g
-
teentjes knoflook3
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
eierdooier1
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt400 g
-
olijfolie20 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zout1 tl
-
bloem40 g
-
bakpoeder1 tl
-
paneermeel40 g
-
olie om te frituren1500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
563.3 mg
Protein
15.2 g
Kalorien
1695.8 kJ /
405.3 kcal
Fett
24.3 g
Ballaststoff
5.8 g
Gesättigte Fettsäuren
4.5 g
Kohlenhydrate
33.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Beef laab
1 Std. 5 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Courgetteomelet
40 Min
Chili non Carne
1 Std.
Indiase groentencurry
50 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min