Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Kalorien
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Protein
- 15 g
- Kohlenhydrate
- 26.9 g
- Fett
- 16.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9 g
- Ballaststoff
- 1.4 g
- Natrium
- 337.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Lactosevrije milkshake
Keine Bewertungen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Keine Bewertungen
Asperge ovenschotel
1h 30min
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min