Geräte & Zubehör
Ratatouille
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
rijpe tomaten in stukken (2-3 cm)300 g
-
rode paprika in stukken (2-3 cm)100 g
-
gedroogde gemengde kruiden (bijv. tijm, rozemarijn, marjolein, basilicum, peterselie)1 el
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
aubergine in stukken (2-3 cm)300 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
3 g
Kalorien
422 kJ /
101 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
4 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Groentensaus voor pasta
40 Min
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Mediterraanse gebakjes
Keine Bewertungen
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Garnituur van courgette
30 Min
Tomatensaus
40 Min